یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد اعتراف رسانه عبری: فقط حمله هوایی انجام دادیم و دیگر هیچ اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند هشدار شدید فرماندهان ارشد آمریکا به هگست درباره ادامه جنگ علیه ایران حماس: تروریسم شهرک‌نشینان با حمایت مستقیم نتانیاهو ادامه دارد شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند

تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد

دیده شدن کشتی‌های تجاری منتظر عبور از تنگه هرمز از ساحل بندرعباس پیامدهای جنایات و جنگ دولت تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی امروز گریبان پمپ بنزین‌های اسرائیل را گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 30
کد خبر: ۳۱۷۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه زیمان یسرائیل در گزارشی اعلام کرد که به دلیل ادامه افزایش قیمت سوخت در جهان، قیمت بنزین در اسرائیل به بالاترین رقم خود در طول تاریخ(رژیم جعلی) اسرائیل رسید تا بنزین به مرز 8.25 شیکل برای هر لیتر برسد.

در این گزارش آمده است که وزارت انرژی و زیر ساخت اسرائیل قرار است از نیمه شب فردا 31 اوت قیمت سوخت را در جایگاه عرضه افزایش دهد.

این رسانه اسرائیلی زبان به صراحت اعتراف کرد: علت افزایش قیمت سوخت که از حدود شش ماه پیش روندی شتابان به خود گرفته، جهش بی‌سابقه قیمت جهانی نفت به دلیل محاصره تنگه هرمز است. ایران بر این گذرگاه که نزدیک به یک‌چهارم عرضه جهانی نفت از آن عبور می‌کند، تسلط دارد و این اقدام در چارچوب جنگ (تجاوز) ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران که در اواخر فوریه شعله‌ور شد، صورت گرفته است.

قیمت نفت در ماه آگوست نیز در پی پیامدهای بن‌بست در گفتگوهای صلح میان ایالات متحده و ایران افزایش یافت. امروز نفت خام برنت در بازارهای جهانی حدود 88 دلار در هر بشکه و نفت خام وست تگزاس اینترمدیت حدود 83 دلار در هر بشکه معامله می‌شود. قیمت نفت با وجود اینکه هنوز با رکوردهای ثبت‌شده در زمان جنگ در ماه مارس (که دو بار به 120 دلار رسید) فاصله دارد، اما بسیار بالاتر از قیمت‌های پیش از جنگ با ایران است که بین 50 تا 60 دلار در هر بشکه نوسان داشت.

قیمت بنزین 95 اوکتان در اسرائیل پیش از این یک بار در سپتامبر 2012 به همین سطح یعنی 8.25 شیکل برای هر لیتر رسیده بود. علت افزایش قیمت‌ها در آن زمان، رشد قیمت نفت در سایه جنگ‌های داخلی ناشی از «بهار عربی»(موج بیداری اسلامی) در کشورهای عربی و کاهش ارزش شیکل در برابر دلار بود.

باتشوا ابوحصیرا، مدیر اداره سوخت و گاز در وزارت انرژی و زیرساخت، اظهار داشت: عوامل متعددی بر افزایش قیمت‌ها در این ماه تأثیر گذاشته‌اند. یکی از این عوامل، رشد حدود 6 درصدی قیمت بنزین در بازار بین‌المللی است./تسنیم

کلمات کلیدی: تنگه هرمز
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار